Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Äpfel (z. B. Boskop), in Stücken
- 1000 g Rotkohl, in Stücken
- 2 Zwiebeln (120 g), halbiert
-
60
g Schmalz
veya 60 g Butter - 2 Lorbeerblätter, getrocknet oder frisch
- 60 g Rotweinessig
- 60 g Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Piment
- 300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l), zerkrümelt - 200 g Rotwein
- 4 Wacholderbeeren
- 4 EL rotes Johannisbeergelee
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1963 kJ / 235 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Reibekuchen
35min
Gurkensalat
10 dk
Möhrensalat
10 dk
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Vanillejoghurt
12 Std. 30 Min
Apfelmus auf Vorrat
35min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Coleslaw
10 dk
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Apfelrotkohl aus dem Glas
1sa 20 dk
Gewürzmischung für Kräuterbutter
5min