Cihazlar ve Aksesuarlar
Korsboller
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa 25 dk
12 porsjoner
Malzemeler
Boller
-
ris, brun150 g
-
appelsin kun skall1
-
hirsemel (se tips)100 g
-
tørrgjær1 ss
-
pilerotmel190 g
-
salt1 ts
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt1 ts
-
nellik, malt½ ts
-
rårørsukker50 g
-
loppefrøskall (se tips)1 ss
-
egg2
-
helmelk200 g
-
vann200 g
-
vegetabilsk olje50 g
-
sitrusskall, kandisert20 g
-
rosin, sultana100 g
-
rosin, korinter100 g
-
glutenfri melblanding (se tips)50 g
Glasur
-
appelsin . kun saft50 g
-
finkornet sukker50 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsjon
Sodyum
221.7 mg
Protein
5.1 g
Kalori
1278 kJ /
304.3 kcal
Yağ
6.6 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
47.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glutenfri mat
94 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Değerlendirme yok
Vegansk kokosnøttkake
Değerlendirme yok
Schiacciata (dessertpizza)
Değerlendirme yok
Scones med frukt
30 dk
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Değerlendirme yok
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Değerlendirme yok
Appelsinkake med krydret sirup
Değerlendirme yok
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Değerlendirme yok
Sukkerfritt bananbrød
1sa 15 dk
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Değerlendirme yok
Søtpotet Donuts
Değerlendirme yok
Gulrot- og eplekake
1sa 30 dk