Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ brown onion (approx. 90 g)
- 1 garlic clove
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces
- 100 g zucchini, cut into pieces
- 30 - 50 g olive oil, to taste
- 400 g Roma tomatoes, cut into quarters
- 300 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 - 300 g dried fettuccine, broken into halves
- 100 g salami or chorizo, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3275.3 kJ / 779.8 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 48.3 g
- Doymuş Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1034.5 mg
Alternatif tarifler
Cheese and bacon cob loaf
1 Std. 20 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Chooky rice
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Mexican stack
45 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Tuna mornay
45 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Apricot chicken risotto
30 Min