Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mousse de turrón
- 1 hoja de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 150 g de turrón de Jijona blando
Bizcocho
- 4 huevos
- 10 g de miel
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 120 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 120 g de harina de repostería
Montaje y decoración
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 100 g de agua
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 12 unidades
- Kalori
- 17599 kJ / 4210.3 kcal
- Protein
- 84.6 g
- Karbonhidrat
- 410 g
- Yağ
- 248 g
- Doymuş Yağ
- 120.4 g
- Lif
- 46.1 g
- Sodyum
- 1264.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tronco de Navidad de mazapán
1h
Tarta Sacher
3h
Tarta adikosh
2hod.
Pastel de turrón y chocolate
3 Std. 50 Min
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40 min
Tarta San Marcos
4h
Tronco de Navidad
8h 30 min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1h 20 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Brazo de gitano
3h