Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbeteig
- 100 g Butter, kalt, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 250 g Mehl
- 30 g Zucker
- 65 g Wasser, kalt
- 1 Prise Salz
Belag
- 70 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Saft ausgepresst und Schale dünn abgeschält
- 500 g Schmand
- 1 Ei
- 20 g Speisestärke
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Dose Aprikosen, halbiert, (Abtropfgew. 450 g), abgetropft, Saft aufgefangen
- 70 g Aprikosenkonfitüre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Käsekuchen
1 godz. 30 min
Apfelkuchen
1h
Aprikosengugelhupf
2 godz.
Blaubeerkuchen
3h 30 min.
Birnenkuchen alla Toscana
3 godz. 20 min
Topfentorte mit Birnen
4 godz. 30 min
Mohn-Preiselbeer-Kuchen
1 godz. 40 min
Apfel-Schmand-Torte
2 godz.
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Pflaumen-Streusel-Käsekuchen
4 godz. 10 min
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min
Apfelrahmkuchen
1 godz. 50 min