Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 100 g leite
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 20 g manteiga
- 60 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65
- 4 ovos
- ½ c. chá de sal
Ovos-moles
- 70 g água
- 120 g açúcar
- 6 gemas de ovo
Montagem do folar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 200 g manteiga à temperatura ambiente
- 100 g doce de chila
- 3 ovos cozidos
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1695.7 kJ / 405.3 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 46.6 g
- Yağ
- 20.4 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 141.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mil-folhas de café
35min
Folar de carnes
2h 20 min
Bolo-rei
3hod. 15min
Pão de lavrador
16h 15 min
Folar de amêndoa
35min
Pão rústico suíço
25h 20min
Folar de Trás-os-Montes
2j 30 menit
Folar de Valpaços
4 godz. 20 min
Filhós
1h
Pão de mistura de centeio e ervas
14sa 30 dk
Folar de erva-doce
24h
Sonhos de abóbora
1h 10min