Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry cream
- 150 g cornflour
- 100 g caster sugar
- 650 g milk
- 6 eggs
- 2 tsp natural vanilla extract
Choux pastry layers
- 125 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 130 g plain flour, plus extra to dust
- 250 g water
- 1 pinch sea salt
- 2 tsp caster sugar
- 5 eggs
Assembly
- 200 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 100 g Advocaat (egg liqueur) (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381.4 kJ / 328.9 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 26.1 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 93.2 mg
Alternatif tarifler
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15 min
Sourdough Bread with Olives
5h 20 min
Stout Brownies
45 min
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Crêpes
1h 15 min
Piernik (Polish honey cake)
2u. 50min
Cevapcici
50 min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Faworki (crostoli)
2h
Sernik rosa slice
3 Std. 15 Min
Pisco sour
10min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min