Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 coxas e sobrecoxas de pato
- 1 limão tahiti, apenas o suco
- 100 g vinho branco seco
- 3 dentes de alho, amassados
- 2 c. chá de sal
- 1 pimenta de cheiro
- azeite, q. b. para untar
- 2000 g tucupi temperado
- 2 ramo de jambu
- 600 g água
- 250 g arroz branco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porção
- Kalori
- 3783 kJ / 905 kcal
- Protein
- 47 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 67 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 575 mg
Alternatif tarifler
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30min
Tequila sour
Değerlendirme yok
Maçã espiralizada frita com custard - TM6
Değerlendirme yok
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
40 Min
Framboesa Spritz
Değerlendirme yok
Salada de melão com presunto cru
Değerlendirme yok
Filé de peru recheado com damascos
2h 25min
Sorbet de cupuaçu
Değerlendirme yok
Creme de pupunha e queijo brie
45min
Goulash de carne com bolinhos de pão
1h 30min
Sopa cremosa de cogumelos
20min
Salada de brócolos, pimento e pinhão
10min