Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g água
- 250 g bacalhau dessalgado, sem pele e sem espinhas, cortados em pedaços (3 cm x 3 cm)
- 3 dentes de alho
- 1 ramo de tomilho fresco, apenas as folhas
- 1 cebola média
- 3 ramos de salsinha fresca, apenas as folhas
- 1 pitada de pimenta calabresa seca em flocos
- 1 ovo
- 200 g farinha de trigo, mais q.b. para ajustar a consistência
- 1 c. sopa fermento químico em pó
- sal, q.b. para ajustar o sabor
- óleo de girassol, q.b. para fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 201 kJ / 48 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 54 mg
Alternatif tarifler
Sopa de carne com legumes
Değerlendirme yok
Bacalhau à Gomes de Sá
1h 40 min
Feijoada tradicional
13h 25min
Pão de alho
2 Std.
Bolo de coco gelado
1h
Pudim de leite condensado
4 godz.
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20 min
Pão de torresmo
1 godz. 35 min
Picolé de abacaxi
5h 10min
Bolo de carne
1h 20 min
Lasanha bolonhesa
2h 30min
Cobertura de chocolate (Ganache)
20 Min