Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Streusel
- 150 g Mehl
- 60 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 80 g Butter, kalt, in Stücken
Teig
- 100 g Milch
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- 30 g Zucker
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier
- 500 g Mehl
- 3 Prisen Salz
Quarkfüllung und Fertigstellung
- 250 g Quark, 20% Fett
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 20 g Speisestärke
- 2 Eier
- 450 g rote Johannisbeeren
- Puderzucker zum Bestäuben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 198 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zwetschgenschnecken mit Bienenstichkruste
3 Std.
Heidelbeer-Schmand-Hefekuchen
2h 50 min
Erdbeer-Streusel-Taler
2h 20min
Rhabarber-Pudding-Streuselkuchen
9 Std.
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3 Std.
Rhabarber-Käse-Kuchen mit Streuseln
1 Std. 20 Min
Johannisbeer-Streusel-Kuchen
1 Std. 30 Min
Marmorierter Birnen-Kuchen
1 Std.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 Std.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2 Std. 30 Min
Zwetschgen-Streusel-Kuchen
1 Std.
Zwetschgenkuchen
2 Std.