Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de chocolate amargo
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 60 g de glucosa
- 90 g de manteca vegetal, de buena calidad
- Besin Değeri
- şuna göre 1 receta completa
- Kalori
- 12054 kJ / 2870 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 219 g
- Yağ
- 232 g
- Doymuş Yağ
- 108 g
- Lif
- 14 g
- Sodyum
- 158 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Pastel de invierno decorativo
3sa 25 dk
Pastel de chocolate
45 Min
Betún de chocolate
10 Min
Panqué de vainilla
2sa 40 dk
Betún de mantequilla básico
10 Min
Betún de vainilla
5 Min
Crepas
1h 15min
Pastel de chocolate con avellanas
2sa 40 dk
Masa para pay
40 Min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
El mejor pastel de chocolate
1h