Grillowane podudzia z kurczaka w glazurze z whisky

Grillowane podudzia z kurczaka w glazurze z whisky

4.7 166 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
4 porcje

Malzemeler

Mieszanka przypraw
  • 2 łyżeczki gorczycy
  • ½ łyżeczki prażonej cebulki, gotowej
  • 1 łyżka papryki słodkiej, mielonej
  • 1 łyżeczka soli
  • ½ łyżeczki czosnku, granulowanego
  • ¼ łyżeczki chili, mielonego
  • 1200 g podudzi z kurczaka, ze skórą (pałek z kurczaka)
Glazura z whisky i grillowanie
  • 20 g sosu sojowego
  • 20 g whisky
  • 10 g miodu, płynnego
    10 g melasy
  • 10 g masła
  • olej do natłuszczenia rusztu

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Protein 30 g
Kalori 1870 kJ / 447 kcal
Yağ 33 g
Lif 0.8 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...