Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g de lait
- 30 g de beurre, mou
- 2 c. à café de sucre
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
-
250
g de farine mi-blanche, et un peu pour le façonnage
veya 250 g de farine blanche - ¾ de c. à café de sel
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de crème entière
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1019 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tresse bernoise
1h 45min
Cuchaule
2h 30min
Pain tessinois
1h 50min
Pain paysan
3h
Pain de mie
3h
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Petits pains burger (buns)
1h 45min
Gâteau des rois
1h 55min
Focaccia aux tomates
40 Min
Gâteau des rois
2h 15min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min