Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
Schalotte, halbiert
veya 50 g Zwiebel, halbiert - 2 TL Salz
- 60 g Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 60 g Essig, z. B. Weinessig oder weißer Balsamico
- 400 g Wasser
- 20 g Kartoffelstärke
- 250 g neutrales Öl, z. B. Rapsöl, Distelöl, Maiskeimöl
- 1 Ei
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 5512 kJ / 1317 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 128 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Remoulade
10min
Balsamico-Senf-Dressing
5min
Kräuter-Vinaigrette
15min
Cocktaildressing
5min
Inseldressing
10min
Sylter-Sahne-Dressing
10min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Salatsauce für Blattsalate
10min
Senf-Joghurt-Dressing
10min
Fruchtiges Salatdressing
5min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10min