Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Hindistan cevizi yağı, yağlamak için
- 150 g çiğ kaju fıstığı
- 300 g su
- 3 - 4 yk limon suyu
- 2 yk Hindistan cevizi yağı
- 60 g tahin
- 1 yk soya sosu
-
1
yk domates salçası
veya biber salçası - 2 tk elma sirkesi
-
90
g kırmızı kaliforniya biberi, çekirdekleri çıkarılmış
veya kapya biber, çekirdekleri çıkarılmış - 2 ½ tk tuz
- 1 tk toz tatlı kırmızı biber
- 1 yk hardal
- 15 g besin mayası
- 1 tk soğan tozu
- 1 tk sarımsak tozu
- 1 yk toz agar agar
- Besin Değeri
- şuna göre 30 g
- Kalori
- 317 kJ / 76 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 346 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dondurulmuş Meyveli Sorbe
10 min
Patates ve Kefirli Ekmek
1h 50min
Biberli Elmalı Ezme
25 min
Vegan Peynir Sosu
50 menit
Vegan Toz Parmesan
10 min
Bol Kuruyemiş ve Çekirdekli Granola
25 min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1 Std. 15 Min
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1j
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2j 30 menit
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 menit
Sindirim Çayı
35 Min