Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 1150 g d'eau
- 150 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 10 g de sel
- 35 g de beurre mou
- 2 c. à café de sel
- 100 g de bicarbonate de sodium
- 1 œuf battu
- quelques grains de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spätzles aux girolles
50 min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Petits sandwichs façon bretzel
2h 30 min.
Pretzels
1h 15min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1h 10 min
Petits pains façon bretzel
2h
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Manneles
1h 30 min.
Bretzel
1h 10 min
Streusel
2h
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2h 45min