![Bretzels, petits pains salés ou bagels Bretzels, petits pains salés ou bagels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/13dfcc8a-7a70-4cec-8538-7497e1460b05/Derivates/dcc34cb7-d625-4201-9b2d-1503503cd0d1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 1150 g d'eau
- 150 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 10 g de sel
- 35 g de beurre mou
- 2 c. à café de sel
- 100 g de bicarbonate de sodium
- 1 œuf battu
- quelques grains de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spätzles aux girolles
50 min
Petits pains façon bretzel
2 Std.
Petits sandwichs façon bretzel
2 Std. 30 Min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2ч. 45 мин.
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Spritzbredele
25 Min
Bretzel
1 godz. 10 min
Manneles
1 Std. 30 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 godz. 10 min
Streusel
2 Std.
Kougelhopf
2 godz. 55 min