Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sachets de levure boulangère sèche
- 1150 g d'eau
- 150 g de lait
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le papier cuisson
- 10 g de sel
- 35 g de beurre mou
- 2 c. à café de sel
- 100 g de bicarbonate de sodium
- 1 œuf battu
- quelques grains de gros sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bredele à la cannelle
1 Std.
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2u. 45min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Bredele à la noisette
1 Std.
Spritzbredele
25 Min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Spätzles aux girolles
50 Min
Bretzel
1 Std. 10 Min
Petits sandwichs façon bretzel
2 godz. 30 min
Petits pains façon bretzel
2h
Manneles
1h 30 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min