Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di latte intero
- 40 g di burro a pezzi
- 80 g di farina tipo 00
- 2 uova, albumi e tuorli separati
- pangrattato q.b.
- timo fresco, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 870 kJ / 208 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 12.3 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 143.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolo ai piselli
50 Min
Fichi freschi ripieni
20min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino
1 Std.
Sformatini patate e porri
55 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1 Std. 30 Min