Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de sal fina, o al gusto
- 10 g de romero fresco, sólo las hojas
- 5 g de tomillo fresco, sólo las hojas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 4318 kJ / 1028 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 99 g
- Doymuş Yağ
- 61 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 208 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Corona de costillas de cerdo con aderezo de quesos
3h
Ceviche
30 Min
Soletas
50 Min
Pechuga de pato y romeritos con mole al Vacío TM6
1 godz. 25 min
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1h 45min
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
2h 20min
Mermelada de jitomate y chile
1 Std. 15 Min
Relleno para pavo
1 Std. 15 Min
La Pavlova despeinada
4h
Sal de romero
5min
Salsa de fruta (coulis)
10 min