Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Manteiga q.b. p/ untar
- 330 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g farinha, mais q.b. p/ untar
- 100 g farinha de alfarroba
-
50
g fermento de padeiro fresco
veya 3 c. chá de fermento de padeiro seco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 0 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 57 g
Alternatif tarifler
Pão de alfarroba com alperces e amêndoa
3h 15min
Pão de iogurte
50 menit
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2h
Pão de forma integral
2h
Arrufada de batata-doce
3h
Pão da terra
1h 35min
Pão de centeio e noz
1 godz. 25 min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40min
Pãezinhos de cereais
2h
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min