Cihazlar ve Aksesuarlar
鱈魚排配柑橘奶油
Hazırlık 25 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
柳橙 (有機),取皮屑和汁液1 顆
-
萊姆 (有機),取皮屑和汁液1 顆
-
水700 克
-
馬鈴薯 切塊400 克
-
櫛瓜 切片(約0.5公分)400 克
-
奶油 多備一些塗抹用80 克
-
鱈魚排 (每片120-200克),去皮4 片
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
1 茶匙 乾燥茴香籽大茴香籽1 茶匙
-
新鮮巴西利 只取葉子,切碎3 枝
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
33 g
Kalori
1694 kJ /
405 kcal
Yağ
19 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
23 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
西芹炒魚皮
Değerlendirme yok
牛肉壽喜燒
Değerlendirme yok
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Değerlendirme yok
煙燻鮭魚小鬆餅
Değerlendirme yok
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Değerlendirme yok
烤大蒜鷹嘴豆泥雞肉捲
Değerlendirme yok
韓式雜菜冬粉
1sa 45 dk
玉井芒果冷湯
Değerlendirme yok
酒釀山藥雞湯(使用金屬刀組隔板)
Değerlendirme yok
波蘭傳統薑餅蛋糕
Değerlendirme yok
何首烏蔬菜湯
Değerlendirme yok
摩洛哥雞肉庫司庫司
Değerlendirme yok