Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 19.32 g
- Karbonhidrat
- 1.28 g
- Yağ
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Azúcar de vainilla
72h
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6u. 20min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Canelones
13u. 30min
Alioli
10min
Fumet de pescado y gambas
20min
Foie gras (al vacío)
72h
Terrinas de foie trufado
74h
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1 Std. 10 Min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Bechamel
15min