Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 19.32 g
- Karbonhidrat
- 1.28 g
- Yağ
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras (al vacío)
72 godz.
Canelones
13 Std. 30 Min
Fumet de pescado y gambas
20p
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Terrinas de foie trufado
74h
Caldo base
55 min.
Roux
10 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Bechamel
15 min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min