Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 hígado crudo de pato (500 - 600 g)
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de oporto
- 2 cucharadas de brandy
- 500 g de agua (para el vapor)
- 500 g de cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 571 kJ / 137 kcal
- Protein
- 19.32 g
- Karbonhidrat
- 1.28 g
- Yağ
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bearnesa
15min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Roux
10 Min
Foie gras (al vacío)
72h
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Canelones
13 godz. 30 min
Salsa vizcaína
40min
Fumet de pescado y gambas
20min
Bechamel
15min
Terrinas de foie trufado
74h
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Claras montadas
5 Min