Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 granos de pimienta blanca
- 250 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos
- 250 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 9909.2 kJ / 2368.4 kcal
- Protein
- 66.2 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 217.9 g
- Doymuş Yağ
- 133.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1454.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Terrina trufada de atún y salmón
12 Std. 10 Min
Compota de cebolla roja
2 Std. 10 Min
Ajoblanco
5min
Mayonesa
5min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 Std.
Rillettes de cerdo
2 Std. 10 Min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15 min
Tomate frito
25 Min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5min