Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 granos de pimienta blanca
- 250 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos
- 250 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 9909.2 kJ / 2368.4 kcal
- Protein
- 66.2 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 217.9 g
- Doymuş Yağ
- 133.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1454.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie de pato
33h
Ajoblanco
5 Min
Merengue suizo
10 min
Mayonesa
5 Min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Paté en croûte
10 Std.
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Paté de higaditos al oporto con higos
5sa 15 dk
Tomate frito
25min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Lactonesa
5 Min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5 Min