Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 2 granos de pimienta blanca
- 250 g de higaditos de pollo lavados y sin nervios
- 100 g de carne de pollo sin piel ni huesos
- 250 g de mantequilla
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de vino Pedro Ximénez (o jerez, oporto u otro vino dulce)
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 9909.2 kJ / 2368.4 kcal
- Protein
- 66.2 g
- Karbonhidrat
- 9.7 g
- Yağ
- 217.9 g
- Doymuş Yağ
- 133.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 1454.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min
Cachuela extremeña
4h 20min
Paté de campaña en terrina
26 Std. 40 Min
Paté de hígado de pollo
12 godz.
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Ajoblanco
5min
Sabayón
15min
Foie de pato
33h
Paté de higaditos al oporto con higos
5óra 15p
Paté de atún
5min
Fiambre de cerdo con aceitunas
27hod.
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5min