Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5 cm)
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de farine de blé
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1911.2 kJ / 460.5 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 35.5 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 1294.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2sa 10 dk
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2sa 10 dk
Poulet au vin rouge
55 min
Chili con carne
30 dk
Porc au caramel
45 dk
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Rougail saucisse et riz
50min
Sauté de veau au chorizo
1h
Colombo de porc aux légumes
45 dk