Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 1 echalot (aprox. 30 g)
- 20 g de mantequilla sin sal
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 320 g de arroz para risotto (p.ej. Carnaroli, Arborio)
- 60 g de vino blanco seco
- 820 g de agua
-
1
cubo de caldo, de carne o de verduras
veya 1 cucharada colmada de concentrado de caldo de pollo, de carne o de verduras - 1 cucharadita de sal
- 20 g de mantequilla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1861.2 kJ / 444.9 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 66.7 g
- Yağ
- 13.7 g
- Doymuş Yağ
- 7.3 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 735.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bechamel
15 dk
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Filete a la pimienta
20 dk
Fetuccine Alfredo
35min
Fetuccine con hongos
1h
Crema de jitomate
30 min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Salsa holandesa
15 dk
Risotto con calabaza y tocino
25 dk
Risotto de calabacita
25 dk
Risotto de alcachofa
25 dk
Salsa de 4 quesos
20 dk