Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 1 pizca de sal
- 2 cucharaditas de azúcar (10 g)
- 120 g de harina
- 3 huevos (53-63 g cada uno)
Salsa de chocolate
- 250 g de chocolate amargo, en trozos
- 40 g de mantequilla, en trozos
- 200 g de leche
- helado de vainilla, casero o comercial
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10 Min
Niño envuelto
1 Std. 30 Min
Pasta choux
2 Std.
Crema pastelera
10 Min
Salsa de chocolate
20 Min
Masa sablé
10 Min
Masa sablé
10 Min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min
Tiramisú
5h 20min