Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de granos de trigo
- 400 g de agua
-
30
g de levadura prensada fresca
veya 3 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 120 g de suero de leche
- 150 g de harina de trigo
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de vinagre balsámico
- 1 cucharadita de polvo de malta (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yogur natural
11 godz. 10 min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pasta choux
2h
Pan de brioche
5h
Aderezo de naranja y curry
10min
Pan blanco
1h 40min
Francesillas
3h 15min
Masa madre (levadura natural)
120 godz.
Baguette
3h 45min
Galletas de mantequilla
50 min
Pizza Margarita
2 godz. 10 min
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min