Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blumenkohl-Sushi-Reis
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1000 g Wasser
- 160 g Jasminreis
- 5 g Zucker
- 15 g Reisessig
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 100 g Thunfisch, frisch, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 2 Nori-Blätter, längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1158 kJ / 277 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fatayer mit Rinderhack
2 Std.
Lammkoteletts mit scharfer Tamarinden-Mango-Sauce
1 godz.
Marinierter Fisch
24h
Garnelen-Tacos
30 min
Breakfast Muffins
35 min
Schokolinsen-Eistorte
6 Std.
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1 godz.
Spareribs mit Ajvar-Sauce
10 Std.
Gedämpfte Hähnchen-Bällchen
50 min
Sushi mit Schinken und Spargel
1h 15min
Frischkäse-Éclairs
2 Std.
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1h 45min