![Dorer légèrement 200-300 g d'oignons Dorer légèrement 200-300 g d'oignons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e2250be-7ae4-4aac-b7bc-30c5d17982b0/Derivates/fd51318c-b4df-464b-ae14-6f6310443bdf.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
200 - 300
g d'oignon jaune, en quartiers (voir "Conseil(s)")
veya 200 - 300 g d'oignon rouge, en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1030 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 22 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Rissoler 300 g d'oignons
Keine Bewertungen
Rissoler 200 g d'oignons
Keine Bewertungen
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Keine Bewertungen
Rissoler 200 g de poireaux
20 dk
Dorer 350 g d'échalotes
Keine Bewertungen
Dorer 250 g d'échalotes
Keine Bewertungen
Rissoler 350 g d'échalotes
Keine Bewertungen
Dorer légèrement ail et oignons
Keine Bewertungen
Caraméliser 200 g d'oignons
40 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Oignons caramélisés (200 g)
40 Min