Cihazlar ve Aksesuarlar
羊肉煲
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
花椒1 茶匙
-
八角2 颗
-
桂皮1 片
-
香叶1 片
-
陈皮2 小片
-
羊肉 选带皮羊腿肉,切约5厘米块,提前热水汆烫800 克
-
姜20 克
-
大葱 切段30 克
-
料酒50 克
-
水800 克
-
老抽25 克
-
生抽50 克
-
冰糖30 克
-
白萝卜 去皮,切约2厘米小块400 克
-
新鲜香菜 装饰用3 - 5 支
-
青蒜 切小段,装饰用1 支
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
202 mg
Protein
44.5 g
Kalori
1585.8 kJ /
379 kcal
Yağ
8.7 g
Lif
6.1 g
Doymuş Yağ
0.1 g
Karbonhidrat
34.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM6专属体验
12 Tarif
Çin
Çin
冬日暖食
10 Tarif
Çin
Çin
年度热门食谱精选2025
10 Tarif
Çin
Çin
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin