Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de levedura
- 100 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 50 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 300 g água
- 250 g farinha de milho
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
- 100 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ chouriço de carne cortado em rodelas
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1153.5 kJ / 275.7 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 8.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 391.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salada de arroz com atum
35min
Essência de baunilha
168 godz.
Tarte de maçã, amêndoa e leite condensado
40 min
Bola doce mirandesa
1 godz. 50 min
Broa de centeio
3h
Coroa do advento
1 godz. 30 min
Queques de chouriço
30 min
Folar doce
2 godz.
Pão rápido
1 godz.
Bolo de ananás Retro na Varoma
1 godz.
Pudim de ovos
45 min
Bola de carne
1 Std. 20 Min