Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (sin piel ni espinas cortado en trozos)
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
-
200
g de gaseosa
veya 200 g de agua mineral con gas - 3 yemas de huevo
- 4 - 6 ramitas de perejil fresco picado
- 3 claras de huevo
- 300 - 350 g de aceite para freír
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 221 kJ / 53 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Cachuela extremeña
4 Std. 20 Min
Soldaditos de Pavía
1h 10min
Perrunillas
30 Min
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Bienmesabe y mayonesa de adobo
2 Std. 30 Min
Trufas de chocolate negro
4 godz. 30 min
Xuxos de crema
1óra 30p
Pestiños andaluces
1 Std.
Tortillitas de bacalao (Pataniscas)
50 Min
Migas con pimientos de Padrón
30 Min