Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Poolish
- 175 g água
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 175 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 325 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Azeite q.b. p/ untar
- 2 c. chá de sal
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20 min
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão de água com massa-mãe
21h
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Bijoux de amendoim e cereais
3 godz. 40 min
Pães de raiz recheados
Değerlendirme yok
Pão Venezia
17h 10 min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Massa-mãe em pó
24h
Massa-mãe
360 Std.
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Pão branco
15 godz.