Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada frio
- 25 g pão ralado
- 50 g água
Massa principal
- 90 g água
- 100 g farinha de centeio tipo 130
- 220 g farinha tipo 65
- 2 c. chá de sal
- 2 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 1 c. chá de banha
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 8423.6 kJ / 2013.3 kcal
- Protein
- 63.5 g
- Karbonhidrat
- 410.9 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 42.8 g
- Sodyum
- 4870.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de iogurte
14h 50 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão pardo torcido
16 godz.
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de centeio e banha
16sa 10 dk
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30 min
Pão branco
15h