Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- 170 g di farina tipo 00
- 3 g di bicarbonato di sodio
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti (isteğe bağlı)
- 170 g di burro a temperatura ambiente a pezzi + q.b.
- 170 g di zucchero
- 3 uovo medie
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 100 g di confettura ai frutti rossi (es. fragola e lamponi)
- 150 g di lamponi freschi
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1683 kJ / 402 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 25.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 203.6 mg
Alternatif tarifler
Pitta chicculiata
4h 45min
Galette des rois con crema alle mandorle
3 Std.
Lemon meringue pie
3 Std.
Éclair come un Paris-Brest
5h
Dalgona coffe
10 λεπτ.
Naked cake al cioccolato
4 Std.
New York cheesecake allo skyr (senza glutine)
7u. 30min
Victoria sponge fragole e limone
4h 30 min
Victoria Sponge cake
1h 30min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Rainbow cake (Torta Arcobaleno)
4h 30 min
Torta Red velvet
3 Std.