Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 2 ½ TL Salz
- 820 g Wasser
- 10 g Essig
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 8 Scheiben Bacon, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2092 kJ / 561 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Hefezopf
2 Std. 30 Min
Zwiebelkuchen
2 Std. 30 Min
Frühkartoffel-Frittata mit Kabanossi und Bohnen
55 Min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Spitzkohl-Flammkuchen
1h 40min
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2 Std.
Hefezopf "Take five"
2h 20min
Pizza Greco
1h 20min
Dinnete
2 Std.
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40 Min