Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 2 ½ TL Salz
- 820 g Wasser
- 10 g Essig
- 200 g Wirsing, in Stücken
- 400 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 8 Scheiben Bacon, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2092 kJ / 561 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hefezopf
3 Std.
Grünkern-Frikadellen auf Zucchinisalat
1 Std.
Spinat-Speck-Pfannkuchen
1 Std. 20 Min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1 Std. 30 Min
Hefezopf
2 Std. 30 Min
Zwiebelkuchen
2 Std. 30 Min
Dinnete
2 Std.
Wirsingfrikadellen
1 Std. 20 Min
Hefezopf "Take five"
2h 20min
Kürbis-Tarte
2hod. 35min
Grünkernfrikadellen mit Gemüse-Pommes und Parmesansauce
55 Min
Sauerteigpizza mit Porree und Coppa
2 Std.