Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g Puten-Oberschenkel ohne Haut und Knochen, in Würfeln (ca. 3 cm), siehe Tipp
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 3 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Oregano
- 30 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 30 g Mehl
- 200 g Wasser und mehr zum Kochen
- 50 g Tomatenmark
- 400 g Paprika, gemischt, in Streifen (2 cm breit)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3382 kJ / 807 kcal
- Protein
- 59 g
- Karbonhidrat
- 99 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 9.5 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winzertopf
2 Std. 40 Min
Hackfleisch-Kartoffel-Eintopf
40min
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 Min
Hähnchen mit Paprikagemüse
1 Std.
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 Min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Gyros-Eintopf
50 Min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10min
Mediterrane Reispfanne mit Pute
1 Std.
Meatballs in Tomatensauce
45 Min
Hähnchen mit Gemüsereis
45 Min
Schlemmertopf
40min