Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
veya 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette (isteğe bağlı)
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 26.6 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Gattò di patate
1h 30min
Sartù di riso
1h 25min
Pizza con la ricotta
2h 40min
Parigina
3 godz. 30 min
Panini napoletani con uova sode
2óra 50p
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Tortano speck e fontina
2 godz.
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Torta Babà napoletana
8h
Pizza di scarola
3 godz. 30 min
Pasta e patate con provola
1u.
Pasta patate e provola
55min