Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
veya 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette (isteğe bağlı)
- 20 g di pangrattato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzioni
- Kalori
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Karbonhidrat
- 34.9 g
- Yağ
- 26.6 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Pasta e piselli
35 Min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Pasta patate e provola
55min
Sartù di riso
1 godz. 25 min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5h 20min
Casatiello sugna e pepe
2 Std. 30 Min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h