Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Schalotte (ca. 30 g)
- 40 g Butter
- 10 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ - 1 TL Salz nach Geschmack
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Risotto Milanese
35min
Wirsing-Morchel-Risotto
45 Min
Risotto milanese
35min
Polenta
30 Min
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Risotto mit Varianten
40 min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 Min
Zitronenrisotto
30 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Risotto alla Milanese
35min