Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di latte intero
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 vasetto
- Kalori
- 333.7 kJ / 79.8 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 50.3 mg
Alternatif tarifler
Primo sale
13h 30min
Yogurt alla vaniglia
12 Std. 20 Min
Yogurt
12 Std.
Yogurt
12 Std.
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10 godz. 30 min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15 min
Ratatouille di verdure sottovuoto
1 Std.
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10 godz. 30 min
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10 min