Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Birnen (400 g), geviertelt
- 400 g Staudensellerie, in Stücken
- 50 g Olivenöl
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 100 g Weißwein
- 250 g Sahne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40 min
Möhren-Pastinaken-Cremesuppe mit Tahin
30 min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40 min
Brokkoli-Apfel-Suppe
30 min
Pastinakensuppe mit Kürbis und Apfel
45 min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40 min
Pastinaken-Cremesuppe
45 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1 godz. 10 min
Apfel-Sellerie-Suppe
40 min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min