Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g d'eau
-
1
c. à café de levure déshydratée (4 g)
veya 10 g de levure fraîche - 30 g de sucre brun
- 30 g de beurre, et plus pour graisser le moule
- 500 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 375 kJ / 90 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain artisanal (Betty) Métrique
4h 35min
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2h 20min
Pain au lait
2h 20min
Baguette
3h 45min
Confiture à la fraise
1h 5min
Biscuits au beurre
50 min
Glace aux fruits
5min
Fond de légumes
45 Min
Pain aux cinq graines
50 min
Ciabattines
3 Std. 30 Min