Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di zucchero
- 1 pasta sfoglia, spianata, rettangolare, (21 cm x 13 cm)
Ripieno di crema
- 250 g di latte
- 2 uova
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 1 bustina di zucchero vanigliato (5 g)
- 3 fogli di gelatina, messi in ammollo per 5 minuti nell’acqua fredda e strizzati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura e glassa
- 2 cucchiai di gelatina di mele cotogne
- 1 cucchiaio di acqua, heiss
- 5 gocce di succo di limone
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 3148 kJ / 755 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 83 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia della domenica in due varianti
2 godz. 10 min
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Değerlendirme yok
Baguette
3u. 45min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Pane di frumento e farro
12 godz.
Baguette
4 Std.
Panini di San Gallo
26h 30min
Biberli dell'Appenzello
2j 20 menit
Knöpfli
50min
Mini maddalene al cioccolato
Değerlendirme yok
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min