Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 100 g di gherigli di noce
- 500 g di pere intere, essiccate, tagliate in quattro
- 100 g di fichi, secchi, tagliati a metà
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 50 g di uvetta sultanina
- 50 g di scorza di limone candita
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 20 g di succo di limone
- 300 g di succo di uva
Impasto
- 250 g di burro, morbido, a pezzi (3 cm)
- 500 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di lievito in polvere
- 100 g di acqua
Finitura
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 324 g
- Yağ
- 96 g
Alternatif tarifler
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30 min
Maluns grigionesi
Değerlendirme yok
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min
Zuppa di farina alla basileese
1 Std. 10 Min
Pane all'aglio
15 min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Değerlendirme yok
Panini al müesli
Değerlendirme yok
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min