Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 100 g di gherigli di noce
- 500 g di pere intere, essiccate, tagliate in quattro
- 100 g di fichi, secchi, tagliati a metà
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 50 g di uvetta sultanina
- 50 g di scorza di limone candita
- 75 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 20 g di succo di limone
- 300 g di succo di uva
Impasto
- 250 g di burro, morbido, a pezzi (3 cm)
- 500 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di lievito in polvere
- 100 g di acqua
Finitura
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 9847 kJ / 2352 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 324 g
- Yağ
- 96 g
Alternatif tarifler
Piccata di pollo su ratatouille
40 Min
Crema al caramello
4h 40min
Biberli dell'Appenzello
Değerlendirme yok
Torta di pane
1h 20min
Carac (Tortini al cioccolato)
2 Std.
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min
Panperduto
30 Min
Mostarda di Bénichon
Değerlendirme yok
Pizza prosciutto e funghi
1h 45min
Senape indiana
15 Min
Soupe de chalet
40 Min
Polpettine di carne con purea di patate
1 Std.