Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g di mandorle con la pelle, intere
Impasto e riso al latte
- 115 g di zucchero
- 250 g di farina
- ¼ di cucchiaino di sale
- 150 g di burro, freddo, a pezzi
- 1 uovo
- 100 g di riso a chicco corto (ad es. camolino, originario)
- 400 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 200 g di confettura di albicocche
Ripieno
- 2 albumi d'uovo
- 2 pizzichi di sale
- 75 g di burro, morbido, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
Finitura
- 2 cucchiai di zucchero a velo, per spolverizzare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2889 kJ / 691 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta tirolese d'autunno
1 Std. 20 Min
Crostata alle mele
1 Std.
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Crema al caramello
4 Std. 40 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Brunsli di Basilea
8 Std. 40 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Zuppa di farina alla basileese
1 Std. 10 Min
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 godz. 55 min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min