Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 - 30 g azeite
- 170 - 200 g mistura de vegetais p/ saltear (cebola, chalota, alho-francês), cortados em pedaços (2 cm)
- 700 - 800 g mistura de legumes (curgete, cenoura, abóbora, batata-doce, aipo, pastinaca, ervilhas) cortados em pedaços se necessário
- 750 - 850 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.6 g
Alternatif tarifler
Saltear mistura de legumes
30 min
Arroz agulha
35 min
Arroz basmati
35 min
Molho béchamel
15min
Creme de legumes versátil
45 min
Sopa de cenoura e pera
1 Std.
Sopa de legumes versátil
50 Min
Limonada
5min
Sopa versátil
40 Min
Sopa de cenoura e espargos com amêndoa
30 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Refogar 200-300 g de cebola
20min