Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torcolo di San Costanzo
5 godz. 30 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciaramicola
1h
Pane sciapo umbro
14 godz.
Pizza di pasqua dolce
3h
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Maritozzo romano
11小时
Ciambelline al vino rosso
1h
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Crescia al formaggio
3j 10 menit
Penne alla Norcina
45min
Ciambelline al vino rosso passito
1h