Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min.
Ciaramicola
1hod.
Pizza di pasqua dolce
3h
Crescia al formaggio
3 godz. 10 min
Tozzetti
1ωρ. 30 λεπτ.
Schiacciatina
2h 20min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Pane sciapo umbro
14 godz.
Strangozzi alla nonna Sabina
2u. 5min
Maritozzo romano
11h
Ciambelline al vino rosso passito
1hod.
Ciambelline al vino rosso
1hod.