Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di vino rosso corposo
- 2 stecche di cannella
- 2 chiodi di garofano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 571 kJ / 136.5 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caipiroska all'anguria
15min
Uramaki (per 1 persona)
1ωρ. 30 λεπτ.
Vin brûlé
20 λεπτ.
Marinatura al Marsala
20 λεπτ.
Canederli alle albicocche
1h 50 min.
Bevanda lamponi e lime
1hod. 20min
Caipiroska alla fragola
10 min.
Vin brulè bianco
20 λεπτ.
Bloody Mary
10 min.
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 min
Goulash alla birra doppio malto
1h 15min