Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g flocos de aveia, mais q.b. p/ polvilhar
- 350 g água
- 10 g azeite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 1 c. chá de açúcar
- 420 g farinha tipo 65
- 50 g sementes variadas (sésamo, girassol, linhaça, abóbora)
- 1 ½ c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 989.9 kJ / 236.6 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 39.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 352.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1h 55min
Pão saloio
1h 25min
Pão de forma sem côdea
2h
Carcaças
1ωρ. 50 λεπτ.
Pão norueguês
55min
Pão de forma integral
2h
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão da terra
1h 35min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Artisan bread
1h 30min
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pãezinhos integrais com noz e muesli
40 Min