Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vorteig
- 300 g Wasser
- 250 g Weizenmehl Type 405
- 15 g frische Hefe
Hauptteig
- Öl zum Einfetten
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Wasser und etwas mehr zum Garen und Bestreichen
- 15 g frische Hefe
- 15 g Meersalz, fein
- 100 g Haferflocken, zart
- Wasser zum Garen im Backofen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brötchen
1 godz. 40 min
Dunkles Landbrot
3hod.
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Dunkles Landbrot
4h
Landbrot Backhausart
1 godz. 40 min
Bierbrot
2hod.
Kartoffelbrot
1 godz. 50 min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Zwiebel-Roggen-Brot
4h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1hod. 30min