Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g Wasser, lauwarm
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- ½ TL Zucker
- 3 Scheiben Toastbrot (60 g), trocken, gewürfelt
- 450 g Mehl
- 1 TL Salz
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1211 kJ / 289 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Böhmische Knödel
1小时 10 分钟
Eierschecke
6h 30 min
Leberknödelsuppe
45min
Lausitzer Hefeplinsen
1h 25min
Leberknödel
55 分钟
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Eierschecke
7 godz.
Dresdner Eierschecke vom Blech
4 godz. 30 min
Soljanka
45min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2小时
Würzfleisch (Ragout fin)
1h